Restauracja "Bury Miś" poleca:
Zakąski:
- Ser tatrzański prażony
- Moskol
Grzyby:
- Rydze smażone na maśle
- Borowiki w śmietanie
- Borowiki smażone na maśle
Zupy:
- Żur swojski
- Kwaśnica z żeberkiem
Dania
główne:
- Placek zbójnicki
- Jagnięcina w sosie
- Udziec barani opiekany z masłem czosnkowym
- Pstrąg smażony na maśle
Desery:
- Lody „Misiowe”
- Beza w bitej śmietanie z owocami
- Bita śmietana z owocami
- Szarlotka domowa lub sernik domowy
Napoje zimne:
- Soki: pomarańczowy świeżo tłoczony
- Jabłkowy tłoczony
- Lemoniada domowa
Napoje gorące:
- Kawa Cagliari z ekspresu Elektra
- Kawa cappuccino
- Herbata
- Herbata z sokiem lub miodem
- Czekolada na gorąco